CHINEES RESTAURANT KWANG TUNG

Recentebeoordeling


4 sterren uit 683 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chinees Restaurant Kwang Tung. Meer weten? Ontdek meer

23 mei 2024 om 20:36 Ordered to be delivered in 1 hour and the meal was delivered right on time
19 mei 2024 om 21:23 Erg laat bezorgd, maar eten was erg lekker.
19 mei 2024 om 17:46 Het was weer heerlijk, goed heet en erg lekker, top
14 mei 2024 om 21:10 Het was heerlijk en warm
11 mei 2024 om 23:52 Heerlijk warm, op tijd bezorgd, zalige Thai sam sin. Klassiek chinees, top kwaliteit eten.
10 mei 2024 om 7:57 Een menu besteld voor 2, echt fijn dat je alle gerechten zelf kan kiezen waardoor je echt allemaal dingen hebt die je lekker vind. Normaal ben ik niet zo’n fan van chinees maar dit was echt erg lekker!
4 mei 2024 om 20:32 Heerlijk eten Hebben een stukje moeten rijden vanuit Rijnsburg maar heerlijk echt een aanrader!!!
28 apr 2024 om 21:33 Duurde lang, maar logisch voor de zondag. Altijd goed lopende tent. Wij komen er graag! Eten erg lekker
27 apr 2024 om 22:09 Zeer slecht, nasi is rijst. Panghang was bedorven, zo de vuilnisbak in. Ze zijn slecht geworden, na 4o jaar ga ik afscheid van ze nemen.
25 apr 2024 om 19:53 Op niks wat aan te merken bezorging niet en het eten niet.
21 apr 2024 om 22:22 Prima op tijd, warm en lekker eten, ruime porties
16 apr 2024 om 23:42 Lekker, goed warm en snel bezorgd.