CHINEES RESTAURANT KWANG TUNG

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 581 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chinees Restaurant Kwang Tung. Meer weten? Ontdek meer

22 jan 2023 om 21:43 Beetje weinig gember saus voor de hoeveelheid babi pangang. Eten was erg lauw, maar met een normale fiets snap ik dat ivm de afstand zou dat echt gedaan moeten worden met scooter of elektrische fiets. Verder lekker eten.
22 jan 2023 om 3:43 Bij de twee bestelde gerechten zaten de geselecteerde sauzen er niet bij, hoe moeilijk kan het zijn om een bestelling in z'n geheel te bezorgen.Hier bestel ik dus niet meer.
15 jan 2023 om 19:48 Goed geregeld
13 jan 2023 om 20:47 Eten was heerlijk en de bezorger uiterst voorzichtig het eten uit de tas halen
6 jan 2023 om 7:36 The most terrible chine food what i ever tasten. I couldn't eat it, the noodles smells like cigarettes. I feel so bad to wast my money.
4 jan 2023 om 23:11 Eten is prima. Maar ik moest het wel opwarmen in de magnetron. Op de bon stond dat het om 17.58 was meegegeven. 20 minuten later kwam het aan op een afstand van, ik schat, 700 meter van het restaurant: eten was koud.
4 jan 2023 om 17:38 Het eten was een beetje koud geworden. Het service van courier was echt slecht
3 jan 2023 om 20:12 Heerlijke krokante babi pangang zoals we gewend zijn zonder vet eraan. Wat vaak zo is bij een Chinees. Gembersaus was heerlijk!
30 dec 2022 om 22:16 Net als vorige keer ook nu weer Top! Alles goed warm en lekker, zelfs de loempias nog super krokant met bezorgen! Jullie zijn echt goud in Leiden
27 dec 2022 om 11:03 ik had besteld om 13:05 om te laten bezorgen om 16:15 en nog komt het een kwartier later om 16:30 als je zo vroeg besteld verwacht ik toch dat het op tijd komt maar jammer genoeg niet en ook niets van gehoord
21 dec 2022 om 22:09 Prima eten
20 dec 2022 om 20:37 Eten is heel goed maar de bakjes waren half gevuld dit doe ik dus niet meer .hele hoge bezorgkosten .